JM

MARKNADSANSVARIG

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.Arbetsuppgifter 

Som marknadsansvarig kommer du att ansvara för marknadsföring och försäljning i ett antal utvalda projekt inom regionen. Du har kostnads- och budgetansvar och du kommer ta fram projektets marknads- och aktivitetsplan. Som marknadsansvarig arbetar du både strategiskt och operativt och du kommer bland annat ha följande arbetsuppgifter:

  • Upprättande av marknadsanalyser där du analyserar marknaden ur ett makro- och mikroekonomiskt perspektiv
  • Kommunicera med och leda mäklare och externa samarbetspartners
  • Leverera prognos och kostnadsuppföljning samt rapportering för försäljning och marknadsföring
  • Ta fram underlag och ge förslag på prissättning
  • Professionell rådgivning i marknads- och försäljningsfrågor
  • Ta fram strategier för marknadsföring och försäljning i projekt
  • Utforma, planera och i samarbete med extern konsult ta fram sälj- och marknadsföringsmaterial


Din bakgrund

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning marknad eller motsvarande. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och försäljning. Erfarenhet av digital marknadsföring är meriterande.


För att lyckas och trivas i rollen som marknadsansvarig brinner du för bostäder och har en affärsmässig helhetssyn, både vad gäller kundvärden och den totala ekonomin. Som person är du strukturerad och har god analytisk förmåga. Du har en hög samarbetsförmåga och du kan leda externa samarbetspartners mot uppställda mål på ett framgångsrikt sätt. Du har en öppen kommunikation och trivs med att göra muntliga presentationer för såväl mindre som större grupper.


B-körkort är ett krav.Erbjudande 

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med arbetsuppgifter av både strategisk och operativ karaktär. Du är spindeln i nätet och har stora möjligheter att påverka i din roll som marknadsansvarig. Håller du med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM.


Placeringsort

Uppsala


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 29 september 2019. Urval och intervjuer sker löpande.


Kontakt

För mer information om denna tjänst är du varmt välkommen att ta kontakt med försäljningschef Samuel Lyredal på 018-660304. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018-660305.


Om oss
JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.


Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 6 september

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MARKNADSANSVARIG