JM

WEBBREDAKTÖR/MARKNADSKOORDINATOR

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Vi söker en Webbredaktör/Marknadskoordinator till JM i region väst för cirka ett års föräldravikariat med start i oktober 2020.


Om tjänsten  

Som Webbredaktör/Marknadskoordinator ansvarar du för regionens operativa marknadsföring. Du planerar, korrekturläser och följer upp samtliga kampanjer löpande samt agerar beställare gentemot reklam-, produktions- och mediebyråer. Du är också ansvarig för regionens del av webben där du skapar, publicerar och administrerar landningssidor för våra respektive projekt. Som Webbredaktör/Marknadskoordinator är du även regionens superuser i CRM, JMs kundhanteringssystem. Vidare samordnar och hjälper du marknad-, försäljning- och inredningsavdelningen med diverse arbetsuppgifter som bland annat utskick av nyhetsbrev och du ansvarar för planering och samordning av regionens events såsom Stora visningsdagarna, mässor och våra årliga VIP-event.  

Tjänsten ingår i Marknad- och försäljningsavdelningen som är en grupp på 10 personer och du rapporterar till regionens Marknad- och försäljningschef.


Din profil 

Vi tror att du idag arbetar som marknadsassistent, marknadskoordinator eller webbredaktör och har minst ett års erfarenhet. Du har tidigare arbetat med marknadsföring, försäljning och webb samt har en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi eller marknadsföring.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
• Beställning och uppföljning av marknadsföringskampanjer
• Digital marknadsföring mot konsument
• Publiceringsverktyget Episerver
• Microsoft Office
• Arbete i CRM-system

Vi önskar också att du:
• Är en god skribent som kan bearbeta olika typer av texter med anpassning mot målgrupp
• Är van att arbeta med bildhantering
• Har grundläggande förståelse för SEO/SEM
• Har grundkunskaper i Google Analytics

För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann, strukturerad och har ett sinne för detaljer. Du är serviceinriktad, prestigelös och klarar att hantera olika arbetsuppgifter parallellt. Du har dina egna ansvarsområden och trivs med att hjälpa andra.


Vi erbjuder 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar så att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 


Kontakt 
För frågor kring tjänsten kontakta HR partner Ida Handell, 
ida.handell@jm.se eller Marknad- och försäljningschef Josefina Olling, josefina.olling@jm.se.

Ansökan 
Varmt välkommen med din ansökan, urval görs löpande.
Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Kommunikation Kontor & Administration


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb WEBBREDAKTÖR/MARKNADSKOORDINATOR