JP Infonet

Kundansvarig säljare som vill göra skillnad, Karlstad

Vem är du? 

Vi växer och våra möjligheter att tillgängliggöra juridiken på helt nya sätt via marknadsledande digitala lösningar och juridisk kompetens har aldrig varit större. Därför behöver vi fler affärsutvecklare som vill vara med i vår fortsatta expansion.

För att lyckas i rollen söker vi en driven person som har erfarenhet av försäljning och som trivs med att ta kontakt med människor och ha många kontaktytor. Det är viktigt att du är intresserad av affärer, sälj och entreprenörskap. Det är starkt meriterande om du har relevant utbildning eller tidigare erfarenhet av försäljning av tjänster eller utbildning till yrkesverksamma. Du är lösningsorienterad och kan se helheten vilket hjälper dig att utveckla kundens affär.

Vidare ser vi gärna att du är:

Självgående och flexibel 

Utåtriktad, positiv och öppen 

En vinnarskalle som stimuleras av att nå höga mål 

En ansvarsfull lagspelare som fokuserar på uppgiften 

Driftig och orädd som trivs i ett högt arbetstempo


Din profil

Kompetenser (meriterande)

Statsvetenskap

Förvaltningsrätt

Socionomexamen

Kommunal förvaltning

Försäljningsvana, telefonförsäljning

Juristexamen

Arbetsliverfarenhet (meriterande)

Innesäljare: 1–2 års erfarenhet eller mer 


Arbetsuppgifter

I rollen som säljare får du möjlighet att arbeta i ett företag som är ett av de ledande i Sverige när det gäller juridisk information och kunskap. Vi erbjuder ett stort antal juridiska informationslösningar och kompetensutveckling för både kommuner, advokatbyråer, myndigheter och privata företag.

Du kommer jobba nära våra användare och få förståelse för deras utmaning och hur företagets produkter och tjänster kan hjälpa dem i deras verksamhet. Du driver självständigt din försäljning och kommer att ansvara för dina egna kunder, vilket innebär nyförsäljning, merförsäljning och kundvård. Kontakten sker i första hand via telefon, men du kommer även att hålla externa säljmöten och utbildningar på plats hos kund där du visar upp företagets produkter och tjänster. Du kommer att bli en av företagets viktigaste säljare och vi tror att du stimuleras av att nå högt uppsatta mål.


Vilka är vi?

JP Infonet är ett av landets ledande informationsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget kontor i Gamla Stan i Stockholm, centrala Helsingborg och Karlstad. Tillsammans är vi ca 80 anställda varav hälften jurister.

Våra tjänster gör skillnad för våra användare och bidrar via snabb tillgång till information och vägledning till att skapa förutsättningar för rättssäkert beslutsfattande.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi satsar på långsiktighet och erbjuder stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.


Ansök

Omfattning: Heltid, tillsvidare 

Arbetsplats: Fredsgatan 3A, Karlstad

Vi tar emot ansökan via e-post: joel.skold@jpinfonet.se

 

Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 15 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Juridik Samhälls- & Beteendevetenskap Statsvetenskap


Senaste jobben från JP Infonet

Alla jobb hos JP Infonet

Liknande jobb Kundansvarig säljare som vill göra skillnad, Karlstad