Jurek Bemanning

CRM-ansvarig till Liber

Vi söker en engagerad och analytisk CRM-ansvarig till Liber med stort intresse och passion för utbildningsområdet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för CRM-systemen inom Commercial vilket innebär att utveckla, förvalta och kvalitetssäkra data i systemen samt säkerställa att ett relevant utbud av riktade aktiviteter på taktisk nivå kan genomföras. Du ansvarar för analys, test och uppföljning av CRM-aktiviteterna (främst nyhetsbrev) samt rekommenderar reviderade aktiviteter. Tillsammans med IT och Kundservice ansvarar du för kopplingarna som möjliggör test av produkterna. Du supportar medarbetarna på Commercial i användandet av de befintliga systemen och du kommer att projektleda projekt som avser systemförändringar som drivs mot IT.


Erfarenhet
För att lyckas i rollen vill vi att du har relevant eftergymnasial utbildning från Bergs, IHM eller motsvarande och minst fem års erfarenhet av arbete med CRM-system och utvecklingsprojekt. Vi ser också att du har erfarenhet av arbete med lojalitetsmarknadsföring. Du bör ha en mycket god samarbetsförmåga och vara affärsorienterad.


Din profil
Som person har du en bred analytisk förmåga samt är strukturerad och drivande. Du har ett utpräglat siffersinne, är noggrann, uthållig och serviceinriktad. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att få arbeta med ett gäng ambitiösa, roliga och driftiga kollegor i ett spännande företag i förändring.

Liber är ett av Sveriges ledande förlag. Genom samarbete med de främsta forskarna och författarna erbjuder vi läromedel, kurslitteratur och managementlitteratur av hög kvalitet. Med målet att alla ska lyckas med sina studier står vi för kunskap som gör skillnad – genom hela livet. Liber grundades redan 1897 och har idag en omsättning på 353 miljoner kronor och ca 105 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Solna på Råsundavägen 12.
www.liber.se

Vi samarbetar med Jurek marknad och kommunikation i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta Jurek/Sense Talents, Lotta Köhler e-post lotta.kohler@jurek.se – Välkommen med din ansökan.


Område:

Solna
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Lotta KöhlerAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Data & IT Försäljning & Marknadsföring Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb CRM-ansvarig till Liber