Jurek Bemanning

Engagerad Teamleader till Alphabet, en del av BMW Group

Vill du vara en del av Europas mest expansiva billeasingföretag, Alphabet Sweden? Alphabet, en del av BMW Group, söker nu en Teamleader till sin försäljningsavdelning.

Du kommer att vara en del av ett roligt, opretentiöst och högpresterande lag, där du erbjuds en arbetsplats med ett starkt varumärke. Det är en intressant och utmanande roll i ett internationellt företag. Vi ställer stora krav men erbjuder också mycket i gengäld.

Har du tidigare erfarenhet av billeasing och nu vill ta nästa steg i din karriär och utvecklas inom ledarskap? Brinner du för att skapa nya affärsmöjligheter och långsiktiga kundrelationer? Då kan detta vara rollen för dig!


Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du ha det operativa ansvaret för ett team om totalt nio personer, fördelat på Account Managers, Key Account Managers och Sales Managers. Teamet arbetar med att etablera och underhålla långsiktiga relationer med Alphabets kunder och förser dem med förstklassig service och expertis inom leasing. Detta innefattar såväl befintliga som nya kunder.

Din primära uppgift är att fungera som en rådgivande och coachande part i det dagliga arbetet och du kommer ha en central funktion i att säkerställa att varje individ, samt teamet i sin helhet, når uppsatta mål och KPI:er. Du kommer vara delaktigt i kundbesök och en del resor, primärt över dagen, förekommer. Vidare kommer du arbeta med verksamhetsutveckling och spela en viktig roll i att utveckla och driva försäljningsaffären hos Alphabet. Självklart stöttar du upp och hanterar egna kunder, vid behov.


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av kvalificerad försäljning alternativt kundvård och vill nu ta nästa steg och utvecklas inom ledarskap. Du har tidigare erfarenhet av försäljning inom billeasing, med en god förståelse för branschen. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office-paketet och då främst Excel. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Vi kommer värdera dina personliga egenskaper högt till denna roll och söker dig som har ett starkt kommersiellt tankessätt, med en vilja och förmåga att utveckla och driva försäljningsaffären hos Alphabet. Du har ett coachande och rådgivande förhållningssätt och en förmåga att skapa förtroende såväl hos dina kunder som kollegor. Vidare kommunicerar du enkelt med- och inför andra och bidrar med inspiration, energi och engagemang.

Är det dig vi söker?Du erbjuds

En spännande roll hos ett av Europas mest expansiva billeasingföretag där du kommer arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Din insats kommer vara avgörande för teamets fortsatta utveckling och framgång samtidigt som du spelar en central roll i att utveckla arbetssätt för att skapa ännu bättre lösningar för Alphabets kunder.

Detta är en tillsvidareanställning på heltid och rollen är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och tillgång till gym samt regelbundna träningspass.

I denna rekrytering samarbetar Alphabet med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Vi ser fram emot din ansökan!


Område:

Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

My AnderssonAnsök nu

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 17 juni

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad Teamleader till Alphabet, en del av BMW Group