Jurek

Konsultchef/Interim Manager inom Marketing and Communication

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang och affärsfokus? Är du marknadskommunikatör och har arbetat som det i ett par år men känner att du vill pröva något nytt? Då kan denna roll som Konsultchef/Interim Manager hos Jurek Marketing & Communication vara precis det du letar efter.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Konsultchef/Interim Manager kommer du främst att arbeta med och ansvara för Jureks konsultuppdrag inom Marknad och Kommunikation. Det handlar ofta om specialistroller inom "marcom" vilket innebär att du bör ha kompetens om området från start. Du ansvarar för hela processen, från att i samarbete med vår säljkår fånga upp behov hos våra kunder till att matcha rätt kandidater för uppdraget, samt ansvara för de konsulter du anställer. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför intervjuer och arbetar proaktivt med att bygga ett starkt nätverk av konsulter.

 

Du kommer att hantera flera bemanningsprocesser parallellt i högt tempo där det krävs snabb leverans med hög kvalitet och du har daglig och fortlöpande kontakt med konsulter, kunder och kandidater.

 

I rollen som Konsultchef/Interim Manager kommer du att ha ett tydligt fokus på att bygga vidare och utveckla vårt nätverk av konsulter inom Marknad och Kommunikation. I samarbete med Sälj och Marknad är du också aktiv i att öka försäljning och kännedom om Jureks tjänster inom området samt att driva olika kund- och kandidatfrämjande aktiviteter, som till exempel kampanjer, seminarium, konsultaktiviteter och delta i nätverk. Du rapporterar till Head of Business Unit Marketing & Communication.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning och ett par års erfarenhet av marknadskommunikation samt har hög kompetens inom det digitala landskapet - och alla nya tjänster och roller som det erbjuder. Denna kompetens är ett måste för att lyckas i rollen. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Du trivs med att arbeta målfokuserat och har en positiv attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

 

För att lyckas i rollen som Konsultchef hos oss är det viktigt att du:

- Har en hög social kompetens och förmågan att skapa förtroende

- Har ett intresse för affären

- Tar eget stort ansvar och är mycket lösningsorienterad

- Gillar utmaningar och trivs med att arbeta i en snabb, föränderlig miljö

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom ekonomi, juridik, HR, marknad & kommunikation samt business support. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt affärsområde inom marketing & communication med en Konsultchef/Interim manager.

 

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 85 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning, Interim Manager, Underkonsult, Marketing, Communication, Marknadskommunikation

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 september

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konsultchef/Interim Manager inom Marketing and Communication