Jurek Bemanning

Letar du efter det perfekta sommarjobbet i butik? Här är det!

Om du letar efter ett roligt, stimulerande och härligt sommarjobb har du kommit precis rätt! Här finns nämligen möjligheten att arbeta i en superfin butik i en internationell miljö belägen i Torslanda. Detta är en konceptbutik med flertalet exklusiva och inspirerande varumärken som Brandon driver för en av sina kunders räkning.

Din roll är butikens allra viktigaste – du kommer att ansvara för att se till att butiken ser fin och inbjudande ut och ge alla kunder och besökare ett gott bemötande så att dem lämnar med en härlig känsla. Du förstår vikten av att alltid ge det där lilla extra och trivs i en miljö där du får användning för såväl din sociala förmåga som ditt öga för detaljer. Du kommer att arbeta ensam i butiken under hela öppettiden.

Detta är en konsultanställnig som sträcker sig mellan v. 29-32 och tiderna du arbetar är 9-15.Vem söker vi till detta härliga sommarjobb?

Vi tror att du som söker detta jobb älskar mötet med människor och troligtvis så har du arbetat i butik eller liknande tidigare. För att trivas i rollen krävs det att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift, är serviceminded, noggrann, självgående och social. Du ser vad som behövs göras för stunden och har ett kreativt och nyfiket sätt att se på saker.


Du erbjuds

Ett fantastiskt roligt sommarjobb i en internationell miljö där du får chansen att både inspireras och inspirera andra. Detta är en möjlighet att utvecklas och bygga på ditt CV med värdefulla erfarenheter samtidigt som du får några riktigt roliga veckor i en härlig butik!


Om du har frågor eller funderingar...
Så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Då tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum så är en varm rekommendation att skicka iväg din ansökan redan idag då urval sker löpande!


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Deltid

Kontakt:

Julia Järvholm


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Letar du efter det perfekta sommarjobbet i butik? Här är det!