Jurek Bemanning

Marketing & Sales Coordinator till BMW Financial Services

Nu söker vi en engagerad Marketing & Sales Coordinator till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group i Sollentuna.


Tycker du om att arbeta i en dynamisk organisation med stark laganda? Vill du fortsätta utvecklas inom marknadsföring och försäljning tillsammans med kompetenta kollegor? Trivs du i en roll som innebär stor variation och många kontaktytor? Då kan detta vara rollen för dig!Om BMW Group Financial Services

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Ett helägt bolag inom BMW Group med lång erfarenhet av att finansiera BMW och MINI-bilar och kan BMW och MINI, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar BMW Financial Services miljontals bildrömmar runt om i världen och är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har de sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos BMW. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har verksamheten funnits sedan 1999.Arbetsuppgifter

Som Marketing & Sales Coordinator kommer du tillhöra sälj- och marknadsteamet hos BMW Financial Services, som består av 8 personer. I rollen kommer du arbeta, såväl självständigt som tillsammans med dina teammedlemmar, med aktiviteter inom marknadsföring, försäljning och CRM. Du kommer arbeta tätt tillsammans med säljavdelningen och de olika återförsäljare som är knutna till BMW Financial Services nätverk med olika förfrågningar kring marknadsmaterial, broschyrer, och dylikt.


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Skapa och uppdatera innehåll till digitala plattformar, kampanjer och PoS-material

• Genomföra marknadsaktiviteter och kampanjer

• Analysera kampanjeffektivitet och vidareutveckla försäljningsdrivande aktiviteter

• Administrera och uppdatera säljportalen


I denna roll kommer du ha många kontaktytor, både internt och externt.Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har i grunden en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och med fördel något års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har tidigare erfarenhet av Photoshop, InDesign, Excel, Outlook och PowerPoint, och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Dina personliga egenskaper är något vi värderar högt i denna process och söker dig med ett stort intresse för marknadsföring och med en stark vilja att fortsätta utvecklas. Som person ser vi att du är driven, självgående och orädd att ta tag i saker.


Viktigt för tjänsten är:

-          Att ha ett prestigelöst förhållningssätt och trivas med att arbeta högt som lågt

-          En förmåga att hantera flera parallella processer utan att tappa strukturen i ditt arbete

-          Att du är social och trivs i en roll som innebär många kontaktytor


För att passa in hos BMW är du en positiv person som är nyfiken och strävar efter att utvecklas.Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek rekrytering & bemanning, med start omgående och löpande fram till årsskiftet – med chans till förlängning. BMW sitter i moderna lokaler i Sollentuna/Silverdal med bland annat tillgång till gym och gruppträningsklasser som alla får ta del utav. Du kommer tillhöra ett engagerat och öppet team, där du ges goda möjligheter till utveckling.


Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på 073 745 43 11 eller mail: my.andersso@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:

Sollentuna

Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

My Andersson

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 juni . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Marketing & Sales Coordinator till BMW Financial Services