Jurek Bemanning

Rekryterare med tech-fokus till globalt bolag i modebranschen

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering och nu vill utvecklas vidare hos ett globalt bolag i framkant? Trivs du med att arbeta självständigt med hela rekryteringsprocessen, men samtidigt tillhöra ett tätt sammansvetsat team? Älskar du rekrytering? Då kan detta vara rollen för dig!


Arbetsbeskrivning

Som rekryterare kommer du att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen, exempelvis skapa kravprofiler, skapa och publicera annonser, arbeta med telefonintervjuer, urval och eventuellt med search, hantera ansökningar, delta i anställningsintervjuer, referenstagning och rekryteringsadministration. Du utbildar och coachar chefer inom rekrytering. Du jobbar även med internationell rekrytering. Du jobbar även aktivt med att skapa attraktiva banners och annan marknadsföring ur ett Employer Branding perspektiv.


Vem är du?

För att lyckas i denna roll vill vi att du har erfarenhet av samtliga delar i rekryteringsprocessen. Vi vill att du har bra kompetens av att rekrytera Tech-roller.  Du gillar att jobba självständigt med flera rekryteringar parallellt. Du är trygg i dig själv och van att arbeta mot erfarna beställare. Du är orädd, vågar ta för dig, är tydlig i din kommunikation. Du är van att komma med egna initiativ och driva igenom förändringar.

Du har ett eget driv, är strukturerad, noggrann och van att hantera många rekryteringar samtidigt. Du har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är flexibel, service minded och business minded. Du bidrar till teamet med idéer och har en hjälpsam positiv attityd.


Du erbjuds

Ett utvecklande och varierande arbete hos ett globalt, och välkänt, bolag. Du kommer tillhöra ett sammansvetsat team som arbetar tillsammans för att hitta de absolut mest kompetenta kollegorna till bolaget. Brinner du för rekrytering kommer du sannolikt trivas här!

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, med start omgående och löpande fram till årsskiftet. Du kommer vara placerad hos vår kund, som har sitt kontor i Marievik. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!


Sökord: rekrytering, Tech-rekrytering, IT-rekryterare, HR, HR-specialist.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 september

Kategorier : Data & IT Försäljning & Marknadsföring HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryterare med tech-fokus till globalt bolag i modebranschen