NCC

Affärsutvecklare till Civil Stockholm

Till vår avdelning Civil Stockholm söker vi nu en Affärsutvecklare för mark och grundläggningsarbeten. Avdelningen består av cirka 450 medarbetare och vi befinner oss i en god position med ett flertal stora kommande och pågående projekt i regionen. För att fortsätta vår framgång söker vi nu efter dig som är duktig på att samverka och finna affärsmöjligheter för att bidra till regionens fortsatta utveckling. Tycker du det låter som en spännande utmaning?

 

 

Din roll

Som affärsutvecklare ingår du i ett team där ni, med stöd från kalkyl och produktion tillsammans arbetar för att skapa förutsättningar för framtida affärer. Du innehar en av viktig roll med ansvar för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder samt driva och koordinera projekt från idéstadiet till affär tillsammans med interna specialistresurser. Du rapporterar till Marknad och affärsutvecklingschef och ingår i utökad ledningsgrupp. Placering för tjänsten är på vårt huvudkontor i Solna.

 

 

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att driva stora, komplexa affärer och långsiktiga relationer i en ledande befattning. Med dig har du en utbildning inom samhällsbyggnad, Väg- och vattenbyggnad alternativt motsvarande utbildning eller erfarenhet från arbetslivet. Branschvana är ett krav. Andra framgångsfaktorer för tjänsten är erfarenhet och intresse i anbudsarbete, marknadsbevakning, projektledning samt att jobba med kontraktuella frågor.

 

Som person är du affärsmässig, kommunikativ och trivs med att ta ansvar och driva processer framåt. Du jobbar proaktivt och har ett högt engagemang i det du åtar dig. God svenska och engelska är ett krav, likaså B-Körkort.

 

 

Vi erbjuder dig

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, stor miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Utöver detta har vi ett stort nätverk av andra entreprenadingenjörer med bred erfarenhet att träffa och utbyta erfarenheter med genom olika typer av utbildningar och nätverksträffar. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

 

Kom och väx hos oss!

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag men senast 28/2. Urvalet behandlas löpande. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta marknad och affärsutvecklingschef Johan Blumfalk, johan.blumfalk@ncc.se, 070-203 77 89 eller ansvarig rekryterare Gunilla Glännå, gunilla.glanna@ncc.se, 079-078 81 70.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Solna . Publicerat : 26 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Affärsutvecklare till Civil Stockholm