NCC

Strategisk kommunikatör

Vi söker dig som är kommunikatör med bred erfarenhet och intresse av kommunikationsprojekt för att komplettera vårt team ytterligare. Du kommer att ansvara för kommunikation i projektform som omfattar allt från större strategiska kommunikationsutmaningar av komplexa frågeställningar till snabbare kommunikationsinsatser, såväl mot interna som externa målgrupper.

 

 

Rollen som strategisk kommunikatör 

Dina främsta arbetsuppgifter:

• Planera, genomföra, driva och följa upp kommunikationsprojekt tillsammans med interna och externa intressenter.

• Skriva nyheter och annan kommunikation för interna / externa plattformar.

• Ge rådgivning och stöd inom organisationen i kommunikationsfrågor.

• Skapa egen produktion av film, samt projektledning av externt producerat filminnehåll, inom ramen för egna kommunikationsinsatser.

 

Du är van att sätta samman en kommunikationsplan, baserat på målgrupper, budskap och kanalval för större kommunikationsprojekt med komplexa ämnen och för många målgrupper. Vissa projekt är också mindre och med kortare leveranstider, så du hanterar och driver olika former av kommunikationsinsatser, ofta är i olika projektstadier, parallellt.

 

Du ingår i ett team av kunniga medarbetare som driver olika projekt, där vi stödjer varandra och följer upp projekten tillsammans för bästa utfall och effektivitet. 

 

 

Din profil 

Som person är du driven och levererar dina projekt med fokus på de satta målen. Du är bra på att avgränsa, effektivt driva och slutföra dina projekt, samt är tydlig i din kommunikation. Vi tror att du har arbetat i en kunskapsintensiv bransch tidigare, gärna från en kommunikationsavdelning i en större organisation eller från byrå, med erfarenhet av strategisk, intern- och/eller förändringskommunikation. Du testar gärna nya sätt att kommunicera och ser film som en naturlig del i en kommunikatörs verktygslåda.

 

Du har en relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet som kommunikatör. Du är en god skribent och hanterar såväl engelska som svenska flytande i både tal och skrift.

 

 

Ytterligare information

Du kommer att vara en del av Brand Operations inom Group Communications och rapporterar till Head of Projects & Editorial. Tjänsten är tillsvidare med placerad på NCC:s huvudkontor i Solna, Stockholm. Tjänsten innebär fåtal tjänsteresor per år. Vår förhoppning är att du kan starta din anställning i september 2021. Vi genomför bakgrundskontroll i enlighet med NCC:s säkerhetsrutiner. 

 

 

Kontakt och ansökan

För ytterligare information kontakta: Åsa Shishoo, Head of Brand Operations, asa.shishoo@ncc.se / 079-065 92 73.

 

För mer information om NCC, besök gärna vår hemsida www.ncc.se

Registrera ditt personliga brev och CV nedan senast 2021-08-15. Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC kommer du att ingå i en kunskapsbaserad organisation och arbeta i nära samarbete med kollegor som också vill lära sig, dela kunskap och överträffa tidigare resultat. NCC är ett företag som styrs av gemensamma värderingar och beteenden som bidrar till ett tryggt, hälsosamt, inkluderande och givande arbetsliv för våra medarbetare och till en stark utveckling av vår verksamhet till förmån för våra kunder och andra intressenter. NCC värdesätter den kunskap och erfarenhet det ger att ha medarbetare med olika bakgrund och kompetens.

 

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar kommersiell fastighetsutveckling, bygg- och infrastrukturprojekt samt produktion av asfalt och stenmaterial. 2020 omsatte NCC ca 54 miljarder SEK och hade 14 500 anställda. NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Strategisk kommunikatör