OnePartnerGroup

MODO Hockey söker en Privatsäljare

MODO Hockey är en av Sveriges mest anrika hockeyföreningar och bedriver idag verksamhet inom områdena elithockey, ideell hockeyverksamhet, evenemangsarena, restaurang och konferens. Vår värdegrund kännetecknas av "Hjärta, Glädje och Ansvar vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Läs gärna mer om MODO hockey på modohockey.se


MODO Hockey söker Privatsäljare
Är du en hungrig säljare som vill vara med på resan att lyfta MODO Hockey tillbaks mot SHL. Vi ska nu förbättra vår publikutveckling och söker därför en Privatsäljare.

Som privatsäljare i MODO Hockey kommer du att ansvara för försäljningen av våra säsongskort och biljetter till privatkunder. I rollen ingår också ansvaret att utveckla samarbetet med biljettombud samt kommunicera med kunderna via telefon, mail och biljettsystem. Du ansvarar också för planering, schemaläggning och bemanningen av timanställda i biljettkassan vid matcher och event.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning via telefon, mail eller personliga besök. Dina styrkor är att förstå kundens behov och snabbt omsätta det i ett erbjudande. Du kommer aktivt bevaka försäljningen av varje event och göra aktiviteter kopplat till detta. Du ska ha vana av att jobba med såväl nyförsäljning som merförsäljning och du gillar utmaningar i din vardag. Du är stresstålig, kan jobba i ett högt tempo och du brinner för att vara en del i vår framgång. Utbildning inom försäljning, kundservice och CSR-försäljning är meriterande.


Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Provanställning med tillträde enligt överenskommelse

Arbetstid
Dagtid


Övrig information
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2019-08-05.
Din ansökan gör du via 
onepartnergroup.se.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Widebro, VD MODO Hockey på tel. 070-617 98 24 eller via mail till johan.widebro@modohockey.se. Har du frågor kring själv rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup på tel. 0660-689 602 eller via mail malin.vedman@onepartnergroup.se.


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till 
www.onepartnergroup.se


Kontaktpersoner

Malin Vedman
0660-689 602
malin.v@kornboden.se

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 5 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 10 juli

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb MODO Hockey söker en Privatsäljare