Skanska

Affärs- och projektutvecklare, Hyresbostäder - Göteborg

Hyresbostäder inom Skanska Sverige utvecklar och bygger hyresrätter. Affärsmodellen bygger på att identifiera projektmöjligheter, förvärva och planlägga mark för att sedan bygga och sälja hyresbostäderna vidare till långsiktiga investerare och förvaltande fastighetsbolag. Idag består enheten Hyresbostäder av strategiska affärs- och projektutvecklare som jobbar i storstadsområdena runt Stockholm, Göteborg och Malmö och utvalda regionstäder.

Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang och arbetsglädje. 

Du kommer att driva lönsamma fastighetsprojekt från ax till limpa. Detta innebär att identifiera projektmöjligheter och medverka i tidiga skeden för att skapa bästa möjliga värde i projekten. Att förstå Skanskas totala investering och bevaka byggherrefrågor är en del av din vardag. Du är delaktig och drivande när hyresbostäderna säljs till långsiktiga investerare och förvaltande fastighetsbolag. 

En avgörande framgångsfaktor i din roll blir att samverka tillsammans med övriga affärsutvecklande enheter och att skapa de bästa OneSkanska besluten i våra affärer. 

Du vill bidra till ett ansvarsfullt byggande 

Du står för det positiva ledarskapet och skapar en inkluderande kultur. Du är ett föredöme i vår strävan om ett brett samarbete och ökad samverkan såväl internt som externt och som gör både oss och kunden ännu bättre. Du har en hög strategisk förmåga och ett långsiktigt förhållningssätt. Du har vidare god kännedom om marknader, kommuner, investerare och kunder.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från motsvarande arbete inom fastighetsbranschen. Du har kunskap kring byggherrerollen samt om de lagar, regler och krav som ställs i byggprojekt. Vidare har du god förhandlingsvana samt kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska. 

Du har ett brett kontaktnät i Göteborg och dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen.

Vill du bidra till vår framgång? 

Skicka in din ansökan med CV och personliga brev senast den 24 mars. För att garantera en rättvis och säker rekrytering tar vi inte emot ansökningar via mejl. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR Partner Benedicte Villemoes, 010-448 08 20, alternativt Regionchef Hyresbostäder Britta Cesar Munck 010-448 10 45. 

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 27 februari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärs- och projektutvecklare, Hyresbostäder - Göteborg