Skanska

Affärsutvecklare Nya Hem Riks - Borås

Är du bra på att se nya möjligheter och vill ha en nyckelroll i Skanskas vidare utveckling? Då är det här förmodligen rollen för dig!

 

Vi letar nämligen efter en senior affärsutvecklare som vill vara med och skapa affärsmöjligheter för nya bostäder till våra kunder i en för oss delvis ny geografi.

 

Som Affärsutvecklare är du tillsammans med de andra i teamet med och utvecklar och förnyar landbanken i enlighet med regionens långsiktiga strategi. Du är viktig för att vi ska nå våra uppsatta mål genom att skapa och driva igenom strategiska affärer och samarbeten med andra interna och externa aktörer och intressenter – privata och offentliga. Du skapar och underhåller ett stort nätverk bestående av kommunrepresentanter, fastighetsägare och investerare. Till din hjälp har du även ett stort internt nätverk av specialister inom Skanska.

 

 

Affärsdriven, relationsbyggande och strategisk – tre ord som beskriver dig!

Du som kommer lyckas och trivs i rollen som Affärsutvecklare kan konsten att skapa relationer, brinner för affären och har öga för nya möjligheter. Du har dokumenterad erfarenhet av att skapa goda affärer och du är väl insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser.

 

Vi på Skanska har höga ambitioner inom hållbarhetsområdet, inte minst vad gäller klimatneutrala bostäder, därför får du gärna ha erfarenhet av arbete med hållbarhetsfrågor med dig i bagaget. Om du inte har erfarenhet från att ha jobbat med det tidigare så hoppas vi att ditt intresse för dessa frågor kan hjälpa oss vidare på vår hållbarhetsresa.

 

Du har också:

• Akademisk utbildning inom företagsekonomi, fastigheter, marknad eller kommunikation, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt

• Flera års erfarenhet från en liknande roll

• Naturlig förmåga att ständigt se möjligheter och att skapa/genomföra affärer

• Stark förmåga att förhandla

• God samarbetsförmåga

• Goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift

 

Placeringsort är Borås men i regionen ingår även exempelvis Alingsås, Trollhättan och Stenungssund.

Resor förekommer i tjänsten och B-körkort är ett krav.

 

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en verksamhet med tydliga och utmanande mål för kommande år. Vi är starkt värderingsdrivna och har fokus på hållbarhet och etik.

 

 

Ansök

Ansök senast 15 augusti, eller varför inte redan i dag! Urval sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Christoffer Hallersbo, Marknadsområdeschef, 010-4482625.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Alingsås, Borås, Göteborg, Stenungsund, Trollhättan . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklare Nya Hem Riks - Borås