Skanska

Affärsutvecklare Rental - Sundsvall/Luleå/Borlänge

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och hållbara arbetsplatser.

 

Driva förändringsarbeten

Vi inom Rental Distrikt Norr är i en stor utvecklingsfas. Som affärsutvecklare kommer du att vara delaktig i utvecklingen av nya affärsmodeller, offerter och kundanalyser. Du kommer att driva lokala förändringsarbeten i samarbete med våra kundcenter chefer där din förmåga att implementera nya arbetssätt kommer vara en avgörande framgångsfaktor. Att agera bollplank vid större administrativa utmaningar samt arbete med utredningar och uppföljningar kommer ligga inom ditt ansvarsområde.

 

Tjänsten innebär många olika kontaktytor där resor från Mälardalen till Norrbotten kommer att ingå. Du som vi förstår värdet av att vara ute och hjälpa dina kollegor på plats och du uppskattar den dagliga kontakten med organisationens olika delar.

 

Stor förståelse för branschen, kunden och affären

Vi söker dig med en akademisk examen samt ett par års erfarenhet av affärsutveckling i en liknande roll eller om du har arbetat med inköp. Din tidigare roll har haft en övergripande bredd där du har skaffat dig en stor förståelse för branschen, kunden och affären. Du bidra genom att hitta och ta fram den data som är värdeskapande. Vi kommer att lägga stor vikt vid din förmåga att lära ut och kunna presentera dina analyser på ett tydligt sätt. Du är van att arbeta med administrativa frågor.

 

• Svenska och engelska i tal o skrift

• Arbetat med kalkyler

• God datavana

• Mycket goda kunskaper i Excell

• Tidigare personalansvar är meriterande

 

Du har en god förmåga att leda dig själv och andra och är uthållig och långsiktig i sättet att ta dig an utmaningar.

 

Du motiveras av att arbeta med stort ansvar och har förmågan att snabbt bygga upp ett förtroende. Som person är du social, öppen och in lyssnande. Du trivs med att arbeta strukturerat och analytiskt och har en stor vilja och driva att lära ut och arbeta för att utveckla och nå framsteg.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 12 februari. För mer information kontakta Distriktschef Peter Hansson, telefon 072 8205764 alternativt HR Business Partner Lena Forssblad, telefon 070 8303667.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 februari . Arbetsort : Borlänge, Luleå, Sundsvall . Publicerat : 17 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklare Rental - Sundsvall/Luleå/Borlänge