Skanska

BoKlok söker en Affärsutvecklare, Key Account, B2B

BoKloks kunderbjudare är huvudsakligen B2C (bostadsrätter) men består även av B2B (hyresrätter). Som Key Account B2B hos oss har du en nyckelroll genom ditt ansvar för att utveckla och bredda vårt B2B erbjudande. Du är en del av ett engagerat och kreativt team med fokus på affärsutveckling och hållbara framtida möjligheter.

 

 

Vi ser möjligheter!

I din roll som Key Account B2B har du fokus på att stärka, utveckla samt skapa nya möjligheter inom Bokloks B2B-arbete och fyller en viktig funktion genom att både upprätthålla relationen med befintliga samarbetspartners, bl.a. SKR och K-fastigheter, samt etablera nya kundrelationer. Ditt huvudansvar omfattar processen kring B2B-affären och att dessa affärer genomförs i enlighet med uppsatta mål. Du bidrar aktivt till att utveckla BoKloks hyresrättsaffär i hela Sverige genom respektive Marknadsområde. I pågående B2B projekt står du för den övergripande kontakten med samarbetspartnern. I din nyckelroll medverkar du även i arbetet att sätta den strategiska planen för Bokloks affärsutvecklingsarbete och landbank. Genom nära samarbete med Affärsutvecklarna banar du vägen till Bokloks framgång.

 

Våra kloka hem efterfrågas av både beslutsfattare och kunder - det är därför viktigt att du har med båda perspektiven i det tidiga skedet. Vårt kunderbjudande – Hållbara hem, till lågt pris, för alla – motiverar dig. Du verkar över hela Sverige med utgångspunkt från något av våra kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm.

 

 

Etik- och hållbarhetsfrågor står högt på agendan

Vi på BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor. BoKlok ska bli det mest hållbara boendekonceptet för de många människorna och ska bli klimatneutrala 2030. Vi ser också att det är frågor som är allt viktigare för våra kunder. Som Key Account B2B på BoKlok är det viktigt att vara engagerad i den långsiktiga utvecklingen på bostadsmarknaden generellt, och i dessa frågor i synnerhet. Genom att förstå våra kunder och deras behov blir vi bättre på att förse dem med de bästa förutsättningarna för att leva ett mer hållbart liv - till ett lägre pris.

 

 

Om dig

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, fastigheter eller juridik alternativt förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt, kombinerat med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du resultatorienterad och affärsdriven med blicken mot framtiden. Du är relationsbyggande, initiativtagande och har en förmåga att både se, skapa samt driva igenom nya affärsmöjligheter. Samarbete faller dig naturligt, du är kommunikativ och har god förhandlingsförmåga. Du har även en god förståelse för det kommunala systemet, och kan läsa av samspelet mellan politiker och tjänstemän inom olika kommuner. Dessutom har du en nyfikenhet och ett driv som du kan balansera med ett strukturerat och metodiskt arbetssätt.

 

Placeringsort är Malmö, Göteborg eller Stockholm. Resor förekommer i tjänsten och B-körkort är ett krav. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en verksamhet med tydliga och utmanande mål för kommande år. Du kommer att rapportera till Affärsutvecklingschef.

 

 

Vill du bli en del av vårt team?

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan senast den 22 augusti.

För svar på frågor om tjänsten, kontakta:

Affärsutvecklingschef, Sara Ax Nordstrand, sara.axnordstrand@skanska.se

Under veckorna 29–32 kan vi vara lite svåra att nå då det är sommarsemester.

 

 

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker en Affärsutvecklare, Key Account, B2B