Skanska

BoKlok söker en Affärsutvecklare till Umeå

Som Affärsutvecklare hos oss är du en del av ett engagerat team och ansvarar för att utveckla BoKloks bostadsprojekt i Norra Sverige.

 

Vi ser möjligheter!

 

I din roll som Affärsutvecklare arbetar du tidigt i värdekedjan genom att säkerställa en landbank som möjliggör framtida projekt. Du initierar affärer och genomför dessa efter godkända investeringsbeslut. All förvärv av mark sker för BoKloks givna produkter i enlighet med vårt koncept, som innehåller både enfamiljshus och flerfamiljshus. Våra kloka hem efterfrågas av både beslutsfattare och kunder - det är därför viktigt att du har med båda perspektiven i det tidiga skedet. Du arbetar över ett geografiskt område som i huvudsak innefattar Norra Sverige med placering i Umeå. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att vårt marknadsområde har en kontinuerlig pipeline av nya projekt.

 

Etik- och hållbarhetsfrågor står högt på agendan

 

Vi på BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor. Vi ser också att det är frågor som är allt viktigare för våra kunder. Som Affärsutvecklare på BoKlok är det viktigt att vara engagerad i den långsiktiga utvecklingen på bostadsmarknaden generellt, och i dessa frågor i synnerhet. Genom att förstå våra kunder och deras behov blir vi bättre på att förse dem med de bästa förutsättningarna för att leva ett mer hållbart liv - till ett lägre pris.

 

Någon ”vanlig dag på jobbet” finns knappast…

… men några exempel på arbetsuppgifter kan vara:

• Proaktivt uppsökande av affärsmöjligheter.

• Kontakt och möten med ditt nätverk bl.a. bestående av kommunrepresentanter, politiker och fastighetsägare.

• Framtagning och förhandling av avtal och andra handlingar.

• Bransch- och omvärldsbevakning.

• Upprättande av kalkyler och beslutsunderlag.

• Styra konsulter och driva detaljplaneprocesser.

• Arbeta för att nå uppställda mål avseende antal byggrätter och detaljplaner.

 

Du har akademisk utbildning inom ekonomi, fastigheter eller juridik alternativt förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt, kombinerat med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du affärs- och resultatorienterad. Du har gedigen kunskap om affärslandskapet i marknadsområdet, eller åtminstone stora delar av det, och dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen. Du är väl insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser samt grundläggande förståelse för BBR och myndighetskrav.

 

Placeringsort är Umeå eller annan ort efter överenskommelse. Resor förekommer i tjänsten och B-körkort är ett krav. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en verksamhet med tydliga och utmanande mål för kommande år. Du kommer att rapportera till chefen för Marknadsområde Norr.

 

 

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 13 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker en Affärsutvecklare till Umeå