Skanska

Kalkylator Asfalt Entreprenad - Norr

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial består av fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

På Region Asfalt och Bergmaterial Norr är vi ca 230 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Nu behöver vi förstärka vårt team inom Asfalt Entreprenad Norr och söker

 

Kommunikativ kalkylator som älskar att räkna för att vinna

 

Som kalkylator arbetar du med att upprätta distriktets kalkyler på ett enhetligt sätt. Du ansvarar för utvecklingen av anbuds- och kalkylarbetet och kommer arbeta även med erfarenhetsåterföring i både anbudsfasen och i den produktionsförberedande fasen.

 

Du stöttar produktionscheferna med kalkyler, nyckeltal och á priser och som kalkylator verkar du också självständigt som anbudslämnare i många fall samt är med som ett stöd vid förhandlingar.

 

I arbetet ingår även att

• Ta fram kostnads- och intäktsberäkningar för våra produkter/tjänster

• Utvärdera inkomna anbud och upprätta förfrågningsunderlag

• Ta fram underlag för riskinventering och beakta kvalitets-, miljö-, och säkerhetsfrågor i anbudsarbetet.

 

Nätverkande och relationsbyggande internt i Skanska med framför allt produktion samt med externa kunder är en viktig del av rollen.

 

Du kommer ingå i distrikt Entreprenad i Asfalt och Bergmaterial Norr och rapportera direkt till distriktschefen. Placering i något av våra kontor från Gävle/Borlänge och upp till Luleå.

 

Att göra analyser och tänka nytt är din grej

 

Du som kommer trivas i rollen som kalkylator är en strukturerad och analytisk person med god social kompetens och bra kommunikativ förmåga. Du har sinne för ordning och reda och strävar alltid efter resultat. Du är självgående med bra eget driv, men förstår samtidigt vikten av att samarbeta och bygga starka relationer.

 

Du har också:

• Någon form av teknisk utbildning

• Erfarenhet från både produktion och försäljning, helst från asfaltbranschen

• Erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete  

• Goda IT-kunskaper och gedigen erfarenhet av Office-programmen, framförallt Excel. Meriterande är kunskap i C7

• Bra språkkunskaper i svenska på affärsnivå och förmågan att hantera tekniska beskrivningar och avtalstext

• B-körkort.

 

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av kalkylverktyg.

 

Vi behöver din ansökan senast 1 juni!

 

Men vänta inte med att söka - vi arbetar löpande med ansökningarna. Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Urban Kling på 010-449 88 18.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

• Location: Gävleborg, Sweden

• Additional Locations: Västernorrland, Sweden; Norrbotten, Sweden; Västerbotten, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gävleborg . Publicerat : 12 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylator Asfalt Entreprenad - Norr