Skanska

Marknadsområdeschef Bostadsutveckling riks, norr - Stockholm, Uppsala eller Umeå

Skanska Bostadsutveckling skapar hållbara, trygga och attraktiva hem som vi känner stolthet för. Vi bygger bostäder i noga utvalda lägen, på platser som ger en extra dimension åt livskvaliteten. Bostäderna är byggda med omsorg och en yrkesskicklighet som står på en solid grund av långsiktigt fokus på kvalitet och hållbarhet. Skanska Bostadsutveckling är en del av Skanska Sverige AB och utvecklar och bygger bostäder på utvalda orter i landet.

 

Nu söker vi vår nästa marknadsområdeschef!

I rollen som marknadsområdeschef hos oss leder du ett härligt team om 8 medarbetare som arbetar som affärsutvecklare, projektutvecklare och kundansvariga. Tillsammans med dem ansvarar du för utveckling av bostäder i vårt marknadsområde norr som omfattar geografin från Stockholm och norrut i landet. Ni arbetar i nära samverkan med andra verksamheter inom Skanska.

 

Arbetet innebär vidare att:

• Vara ytterst projektansvarig från tidigt skede, t.ex. detaljplanearbete, till färdigt område och att ansvara för att projekten planeras i linje med våra koncept- och plattformsstrategier för Skanska Sveriges bostadsplattformar.

• Ansvara för kontakten med olika samarbetspartners som kommuner, stadsbyggnadskontor och övriga intressenter för utveckling av verksamhetens projekt.

• Ta fram och kontinuerligt stämma av enhetens resultat och den långsiktiga portföljen samt att löpande ha det yttersta ansvaret för budget och slutkostnadsprognoser för enheten och projekten.

 

Du ingår i regionens ledningsgrupp och rapporterar till regionchef. Placeringsort är Stockholm, Uppsala eller Umeå och resor i marknadsområdets geografi är ett vanligt inslag i din vardag.

 

Du har kunden i fokus!

För att bli framgångsrik i rollen som marknadsområdeschef behöver du ha eget driv och vara uthållig samt vara trygg och reflekterande i ditt sätt att agera. Du har tidigare ledarerfarenhet och är en värderingsdriven ledare med ett genuint intresse av att utveckla dina medarbetare. För oss är det också viktigt att du har förmågan att se helheten för projekten, regionen men också för hela Skanska.

 

Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör eller har likvärdig utbildning eller erfarenhet. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi samt flerårig erfarenhet av projektledning/projektutveckling inom bostadsutveckling. Du har kunden i fokus och trivs du med att skapa kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen. Lokal marknadskännedom och stort regionalt nätverk är meriterande.

 

Ansök idag eller senast den 5 februari!

Varmt välkommen med CV och personligt brev. Urval sker löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Marie Passburg på 010-449 90 87 eller marie.passburg@skanska.se. Välkommen med din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll i syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare och varumärke samt för att verifiera att de uppgifter du lämnar är korrekta. Bakgrundskontrollen genomförs av Skanskas samarbetspartner 2Secure, som får del av dina kontaktuppgifter och ditt CV. 2secure kommer inhämta ditt medgivande samt ge dig mer information om bakgrundskontrollen som dem genomför. För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling i samband med rekrytering och dina rättigheter, läs här.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 februari . Arbetsort : Stockholm, Umeå, Uppsala . Publicerat : 19 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Marknadsområdeschef Bostadsutveckling riks, norr - Stockholm, Uppsala eller Umeå